Utmaningen antagen!

Tjenixen!

Måste faktiskt ge en applåd för en toppen bra produkt som jag äter ett par ggr i veckan, och som utmanar mig och många fler att äta mindre kött 🙂

Jag äter inte kött men väljer Quorn när jag lagar min mat då det är gott på riktigt!

Miljövänligt jämfört med kött, gott, bra med proteiner i och prisvärt jämfört med köttprodukter. Vi snackar Quorn!

Jag fick äran att testa ett nytt recept från Quorn, en klassisk pasta med ”köttfärssås” i en lyxigare variant.

Det kom ett bud från Amazing Alice med massa gott! Maaaasssa gott i påsen och jäklar vilken god vegan choklad det va, mums! Allt för en lyckad middag och lunchpaket. Jag fick ett recept för en pasta ”köttfärssås”, den slank ner snabbt, och jag rekommenderar att kolla recept hos QUORN! Finns massa kul 🙂

Tack för recept och inspiration! Toppen gott blev det 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *