Vad hittade jag som jag tappat 2014??

Helt galet!

2014 åkte jag till New York på sommaren på ett så kallat traincation. Man tränar typ hela dagarna! Jag körde såklart Pole ca 3-4 timmar per dag i 8 dagar.

Så kul… skulle gärna göra de igen… hur som..

Väl hemma igen efter en lång flygresa så händer de man absolut inte vill ska hända, mina hemmanycklar är borta 🙁 Jag röjde upp hela packningen men de fanns ingenstans.

Jag mindes att sist jag ”hade” dem var på flygplatsen då jag packade om mitt handbagage så jag tog för givet att de låg någonstans på stora JFK.

I helgen när jag rensade garderoberna, städskrubben och en låda till så samlar jag ihop alla mina resesaker såsom sovkudde, öronproppar, ögonbindeln och alla adaptrar jag har. I ena förpackningen som jag lägger ögonbindeln i så hör jag hur det skramlar… öppnar och ser…. ja precis… mina nycklar 🙂

Så nu 5 år senare är de tillbaka efter att ha legat i min garderob hela tiden! Tur att jag inte bytte lås, tyckte det var onödigt i och med att vad är risken att någon i USA skulle veta vart de går? Hahahahaha!

/Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *