Varför har jag inte haft HBO förut?

Så mycket att se 🙂

Förra veckan signade jag upp på ett abonnemang på HBO. Jag har inte haft de förut (mer än 3 mån för några somrar sen) och jag undrar varför? Så mycket bra att se att jag undrar när jag ska ha tid att jobba, hahaha!

I dag gick jag en prommis i solen, sedan bort till gallerian och köpte lite fler korgar som jag ordnat med i mina garderober. Rensade mina 6 garderober i går, ojojoj… så fint det blev. Två svarta sopsäckar togs bort och jag inser att jag absolut INTE får köpa fler svarta kjolar?! Asså NÄÄÄÄR använder jag ens de? Så varför har jag 12, alltså TOLV stycken? Jag får heller inte köpa mera träningstoppar eller träningslinnen… jag måste använde de jag har!

Hur som… efter lite lunch så bäddade jag ner mig i soffan och kolla på en serie jag började kolla på i går, The Assangement, så bra! Rekommenderas.

Tyvärr har inte min tv HBO appen så kollar på datorn, men pratade med LG support i onsdags som berättade för mig att både HBO och CMore kommer komma nu till min tv i början av året!

Trevlig kväll, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *