Tar mig kraft!

Rensning av garderob!

Sovmorgon, sängen, nyhetsmorgon och kaffe… den bästa starten på en helg.

Jag har ett stort mission för dagen: RENSA GARDEROBEN! Jag måste verkligen, en släng hög, en ge bort hög. Har bestämt mig att minst hälften ska bort! Ska oxå försöka hinna bort till gallerian och köpa korgar, tycker det är roligare att resan om jag får lägga in det fint igen och då tänker jag att korgar kan jag ha till en sak.

Har ni några tips? Jag haaaatar att rensa därav har jag skjutit på det!

Kanske kommer före och efterbilder, vi får se 😉

Lånad bild från expressen.se

Kvällen har jag lösa planer, så återkommer på instastory: marierevedal om de blir så. Hur som så blir ser definitivt mello. Har ni appen? Lägg till mig: Mare81 så kan vi se vad vi röstar.

Trevlig lördag!

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *