Jag var i en dimma!

Förra veckan.

Känns som jag knappt kommer ihåg förra veckan. Jag var i en dimma, främst för att smärtan i min axel var bedrövlig och jag hatar att ta värktabletter. Jag blir alltid riktigt nere när jag har ont… kanske är naturligt iofs!

Hur som… massor med vila i helgen och axel mår helt okej. Nu gäller det bara att jag tar de easy igen.

I fredags kom smset jag väntat på, att Yasminas vatten gått! Jag gick som på nålar hela dagen. Hon var ju hos mig bara kvällen innan? Men när jag tänker på det så är ju kroppen fantastisk! Jag lagade mat till oss och Yasmina åt sååå mycket. Hon har ju knappt kunnat äta alls så undrar om det var kroppen som sa till henne att ladda med energi.

Nayomi hade valt massor med fina presenter till mig som skulle passa in med mina nya möbler etc, sötunge!

Fredagskvällen spenderas i Järfälla hos Magdalena, Felix och Frida med god middag och sleepover.

Vaknade 03:30, sms med en bild på fina Nikky som kommit, kunde inte riktigt somna om… hahahaha!

Snöstormen på lördagen gjorde så att jag inte hämtade Sune som var tanken…. igen… nerver ending story! Men nu i helgen så 🙂

Lördagskvällen spenderades hemma med trevligt besök, matlagning och lite vin.

I går satt jag i online träning hela dagen, detta för att förnya mitt certifikat som domare. En gång om året måste vi förnya!

Veckan består av mest jobb, massa klasser då jag vickar lite, plugga så jag kan göra provet och givetvis hoppas jag på att få besöka lilla Nikky ?

Ny vecka, nu kör vi!!

Kram Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *