Ont, kiss-maraton, halsbränna, hunger…

Hej! Snart är väntan över 🙂 men tills dess…

Jipppiiii vad kul mina nätter är! Värsta festen, börjar med ont o vrider mig tusen gånger i sängen, kudde mellan benen, alvedon och värmekudde. Inte nog med foglossning, nu är det förvärkar blandat med sammandragningar åxå, inget som drar igång utan det bara pyr på ytan för att retas. Efter en timme får jag nog! Då har halsbrännan har hunnit ikapp och Rennie tuggas för fullt, skålar ner sockret med Funlight och nätshoppar lite tills det börjar avta… (rennie innehåller massa socker och Funlight är räddaren i nöden när vanligt vattnet smakar kalk)

Efter ca 1.5h vaken timme när alla andra sover (Harry the hamster är vaken med mig) så försöker jag somna igen. Räknar fårar….

Kissnödig, ok då kör vi. Sen kurrar magen, vad faaaaan! Jag åt ju middag för 4.5h sen! Kan inte somna hungrig, vet att halsbrännan kommer tillbax då. Filmjölk med müsli har varit min räddning, eller iskalla vindruvor, beror på hur hungrig jag är.

Testar somna…kissnödig igen….

Somnar senare än jag vill av total utmattning. Sist jag hade koll på mina sovrutiner med min smarta klocka, så visade den ca 3.5-4h sovtid per natt! 5-6 gånger uppe (kissar ofta nu) och ibland utöver det för att dricka, ta Rennie, nässpray eller alvedon. Så om jag sover mitt på dagen så vet ni varför, ingen ”lyx” utan ett livsnödvändigt måste!!!

Längtar till normala sovrutiner när jag inte har ont eller halsbränna. Eller natthunger 🙂

Gonatt! Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *