Ingen Sune än :(

Lite kaotisk helg!

Denna helg skulle jag ju hämta hem min fina lilla Sune. Det gick sådär… lite mitt fel.

Han HATAR att åka bil och innan vi ska göra det så måste han fasta i 4-5 Tim och sen så sprutar jag lugnande i transportbilen.

Efter lite mys och middag hos mina föräldrar så började jag förbereda för att åka hem. MEN… de kände han och stack direkt under sängen där vi absolut inte får tag i honom. Efter 45 min med att locka med mat (och han var riktigt hungrig då han fasta) så gav jag upp! Man känner sig så elak mot honom och det är ju bara för hans egna bästa.

Jag skulle stängt sovrumsdörrarna innan! Så han blev kvar hos mina föräldrar och jag hämtar honom om 2 veckor! Jag saknar såklart ihjäl mig efter honom, men jag vet att han har det bra (till och med bättre) där! Jag har två intensiva veckor med mycket jobb, sen är jag mitt uppe i renovering hemma! Så kanske var tur i oturen…

Apropå renovering…. i går målades min hall om, jag skruvade ihop ett skoskåp och satte upp en spegel. Alla tavlor i vardagsrummet åkte ner och den nya jag köpt åkte upp.

Före:

Efter:

Jag har en knasig lampa i hallen som gör att det ser randigt ut, men tror iaf ni ser att vägen blivit grå och sen möbeln.

Tavlan som jag är helt kär i,

På onsdag kommer soffan och jag passade även på att köpa nya kuddar och en filt så ska bli kul. Mattan som kom precis innan jag åkte på resa har jag lagt ut på golvet så den får ligga ut sig lite. Så jag har tillbringat mina kvällar på golvet under en filt, hahahahaha!

På torsdag målar jag sovrummet!

Just de…. nya gardiner är beställda och jag hoppas de kommer redan i morgon, skulle vara skönt att få upp dem innan soffan kommer.

Sen är det ”bara” nytt vardagsrumsbord, tv bänk och köksmöbler som ska bytas ut. En byrå el bänk till hallen behövs oxå! Men jag får nog hålla mig lite 😉

Övrigt har helgen varit sådär, levt på alvedon och Ipren för min tandvärk. Men i dag ska jag äntligen till tandläkaren och sen även gosa lite med Sune hemma hos mamma o pappa!

Later, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *