Dom var som gamar!

Tipptapp!

Har hört så mycket bra om denna app men aldrig använt den själv. När jag fick leveransbesked att nya soffan kunde levereras faktiskt i dag redan så fick jag lite panik.

Valde dock leverans på onsdag nästa vecka då min dag är fullproppad och jag kommer inte vara hemma fören sent i kväll. Plus att jag har en soffa hemma som måste bort först!

Hur som… i går var jag hemma vid 14:20 cirka och vid 14:38 publicerade jag en annons på tipptapp om att jag behövde hjälp med att få bort min soffa till tippen. Efter 2 min så hade jag 12 st som ville hämta och 15:09 såg det ut så här:

Helt galet bra och jag betalde endast 250kr!!

Nackdelen är ju nu att jag inte har någon soffa tills på onsdag, hahahaha!

Fredag i dag och hela helgen är fullproppad som vanligt!

Jobba, privat lektioner i studion, mys med Yasmina som vill höra allt om resan, middag och mys med mina föräldrar i morgon, HÄMTA SUNE <3, besöka Ikea, Mio och Flügger färg…. och…. pust… försöka sova ut iaf i morgon!

Går in i en renoveringsprojekt hemma nu, såååå kul men svårt!

Ha en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *