Skötväskan redo :)

Hittade denna söta väska på Babyproffsen! Med massa smarta fack, napp-box, en påse till nappflaska, tunt skötbädd, necessär och hela 10 olika fack! Köpte den rosa fluffiga skötbädden från Zara, tyckte den va så gosig jämfört med den man får med väskan.

Så ikväll har jag packat ner grejer till BB för lilla N när det är dax. Bodyn, strumpor, mössor, pyjamas, kofta, byxor, varm dress och en lurvig overall 🙂

Saknas nappflaska, napp, wipes, babyolja o lite annat good 2 have. Resten får vi på plats. Jag blir så tok nervös när jag tänker på förlossningen!!! Men måste även packa min väska, och jag minns att det var riktigt skönt att ta en dusch så denna gången packar jag med schampoo o balsam åxå. Tar en shoppingrunda imorgon, saknar en del saker och när det väl är dax så tänker man på sin överlevnad och inte på om man packat med strumpor…

22 dagar kvar…puuuhhh det är tufft nu ska ni veta. Både känslomässigt och fysiskt påfrestande att vara stor, svullen, trött eller överpigg och jag är så jävla uttråkad!

Imorgon ska jag kolla tillväxtkurvan för lille N och se om mina katastrofala blodvärden blivit bättre. Action haha! Kram Yaz

Skötväskan

Allt som ska med i klädväg till BB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *