Bebis garderob klart, 18 par skor som väntar :)

Tjohoo!

Jag har ju som sagt haft lite tid att fixa o trixa hemma, så nu har jag gjort klart hennes garderob med färgkod och radat upp allt snyggt o prydligt.

Saknar lite galgar så ska kika in på Zara Home imorn.

18 par skor! Alla är ju från Nayomi, inte köpt nya för dessa kommer ju räcka gott o väl hehe! Det är från Adidas, Reebok, Puma, Converse, Uggs, Stella, Prada, och några märken till…en härlig blandning av fina skor 🙂

Dock skulle jag vilja hitta nåt bättre sätt att ha dessa små saker i, typ nån sorts ”box-system” så ska kolla om classe har nåt i sitt sortiment som passar.

Fatta att jag hade en hel påse med skor o kläder som jag förträngt i källaren. Varje gång nån skulle få barn så ville jag ta fram påsen men den va läääääängst in längst ner o kändes som värsta projektet. Nu är jag glad att den fanns kvar, kul att se alla gamla grejer igen och att det kommer till användning 🙂 🙂 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *