Är det för bra för att vara sant?

Klockan är 22!

Och jag har hållit mig vaken hela eftermiddagen och kvällen. Jag har ju egentligen förlorat en natt och borde vara så himla trött. Men jag tror jag lyckades lura kroppen lite.

Jag lyfte ju 17:00, dvs 23:00 svensk tid i går. Den flighten var 8:55 tim och jag sov 6 timmar i rad. Först nästan direkt när vi lyft fick vi middag sen släckte dem ner kabinen. Under hela den tiden sov jag… men… jag tog ett melatonin piller så tror att den kan ha hjälpt mig. Hur som så är jag glad.

Sedan fick vi frukost vid strax innan 01:00 på natten (för mig) men i och med att vi var i annan tidzon så var ju klockan 7 på morgonen och då äter man frukost.

Landade i tid fick väskan snabbt och klaffade in med flygbussen. Hade packat ner vinterjackan jag köpt så den åkte givetvis upp på en gång.

Sen har jag hunnit bädda sängen, tvätta 4 tvättar, städat, packat upp, varit nere i källaren med väska, handlat frukost samt en sushi som fick bli min middag, pratar flera timmar i telefon (okej, de gjorde jag samtidigt som jag städade) och slappar på soffan.

Nu är kl 22 så nu tänker jag faktisk krypa ner, hoppas på att somna snabbt (vilket jag jag tror för nu är jag trött) Och i morgon är det tillbaka till jobbet… har inte så mycket ångest, jag gillar rutiner så ska bli ganska skönt 🙂

Kontraster:

I morse (min morgon alltså)

Och i eftermiddags:

Är det för bra för att vara sant? De återstår att se i morgon när klockan ringer 06:30

Godnatt

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *