Det är fan fel på mig!

Varför går jag inte på rosa moln?

Det jag nu ska berätta skäms jag lite för att skriva… med risk för att låta dryg och otacksam!

Om mindre än 3 veckor åker jag 16 dagar till Miami och en kryssning i Karibien. Jag är så oförberedd! Jag brukar alltid planera, han en liten inköpslista på vad som ska införskaffas innan jag ska åka, planera när jag ska växla pengar etc…

Just nu känner jag en klump i magen, känner mig orolig och deppig! Vill poängtera att det inte är för att jag ska åka utan för att det är så mycket runt omkring som gör att jag inte kan just njuta av att jag ska åka, vilket stör mig! Jag tror tusan i mig att jag har en liten höstdepp 🙁

Vad borde jag göra? Någon som har ett bra tips?

Kram Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *