Baka baka en liten kaka…

Medan bullen i ugnen blir klar om 7v så kavlade jag och Nayomi lite brun deg ikväll. Det blev 28 fina pepparkakor och de vart riktigt goda! Vissa lite tjockare o degigare, mums, jag som älskar när det är lite segt i bitet 🙂

Nu har jag ätit 7st ikväll bara, ooooops, men tycker jag är värt det. Ett B för Barry, ett G för Gucci som vi saknar som faaaaaan!!!! N & N för Nayomi o N….

Min enhörning bröt ett ben och julstrumpan ska jag fixa presenter till inuti nästa omgång bakning. Nu saknas ett pepparkakshus, sen ska jag (om jag orkar) baka lussekatter, kanske dekorera apelsiner med det där svarta plupparna på, julgranen är på plats, saknar adventsljus, ljusstake finns och även julstjärna. Julblomma vill jag köpa….vad mer? Tomtar har jag ett par av! Det va väl det just nu! Inte alls sugen på julmat dock, kan tänka mig snabbnudlar och cocktailtomater till julmiddag hahaha!!!

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *