Jag drar till Göteborg!

Som vi väntat 🙂

I morgon är det äntligen dags att åka ner till Göteborg för att kolla på Jenny och Frank 🙂 Det var hundra år sedan jag, Camilla och Frida köpte biljetter, men då showen gått så bra så har det varit svårt att få tag i biljetter.

Det är alltså The Rolandz på Rondo vi ska se som Jenny och Frank dansar och sjunger i. Vi är framme strax innan 13 så då blir det att droppa packningen sen vet jag inte men skulle tippa på att vi äter lunch på stan. Vi ska även försöka hinna med julmarknaden på Liseberg innan vi intar en 3-rätters på Rondo och Show. Längtar….

Efteråt ska vi gå ut, woop, woop… vi ska gå till nattklubben 8ight. Varit där en gång tidigare, tror det var nästan 3 år sen, har för mig att jag tyckte det var grym musik men återkommer med vad jag tyckte efter. Har du som läser något favvohak i Gbg vi INTE får missa? Hit me 🙂

Jag älskar Göteborg så är riktigt glad att åka ner!

Häng med mig i helgen på min instastory: marierevedal

Kram, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *