Gravidfotografering med magisk touch!

Hej!

För ett par veckor sen tog jag mina gravidbilder och det blev en upplevelse utöver det vanliga!

Fotografen som jag kontaktade hade på sin hemsida så oerhört vackra bilder, jag blev helt tagen. Från första kontakten till att få bilderna har varit tryggt, snabbt och proffsigt! Lisa-Marie som hon heter, bestämde platsen och visste exakt vad som skulle funka. Jag behövde bara välja ut vilka klänningar jag skulle välja till fotograferingen. Plus att jag var så osäker på vad jag ville ha, hur jag skulle se ut och vad jag skulle passa i, men det var aldrig några problem, för hon visste vad som skulle passa mig och tog dessutom med extra ifall att.

Vi bestämde dag och tid, extra dag ifall det skulle vara för dåligt väder eller om nån blev sjuk. Väl på plats så har hon tagit med sig en assistent, sin man 🙂 alltså hur schysst är inte det!!! Jag fick ju inte till att någon följde med då alla jobbar, och så ställer hennes man upp på att hjälpa till, assistera och göra det magiska bakom bilderna. Jag blev så glad! Så jäkla schysst! TACK <3

Allt gick så smidigt åxå, från att komma på plats till ombyte, jag frös inte för hon hade med sig massa smarta värmekuddar och filtar. Allt redo för att få till en bra och rolig fotografering. Min prinsessa Nayomi var med mig och även hon fick till ett par riktigt fina bilder, nu har vi så mkt att njuta av. Och tänk att detta blir minnen för evigt <3

Tack Lisa-Marie för allt, vilket proffs!

Kika på hemsidan för mer info, klick! Missa inte hennes instagram, klick!

Här kommer ett par favoriter:

Jag kan varmt rekommendera att anlita Lisa-Marie. Även när jag kände mig fet o ful och allt bara var blääääh den dagen så kunde hon vända det och få mig att känns mig vacker 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *