Det blev en klassisk med stora hjul!

Massa erbjudanden och rabatter idag, dock inte på det jag ville ha. Typiskt! Jag väntade och väntade på att det skulle bli rabatt men icke…så idag klickade jag hem denna snygging tillslut!

En klassisk barnvagn med 3 delar: liggdel, sittdel och ett babyskydd för dom första bilturerna. Eco läder och stora hjul så jag kan borra fram i snö o slask, plus att den går fint på grus och gräs så perfekt på landet 🙂

Jag har HÖGA förväntningar på den!!! Förra vagnen var en Emmaljunga i vit läder, den var så fin och vacker och stabil. Köpte den för typ 12-14.000 då för 8 år sen. Nu tycker jag att denna hade lite trevligare färger, billigare och så fick man med ett babyskydd. Nåväl, få se om den är värd 7099kr!

Skulle shoppat mer på black friday men jag är ingen shoppare…spontant och på rätt humör så lyckas jag, men att gå runt i butiker och fajtas med tusen andra eller klicka hem massor pga priser är inte min grej. Denna pärla får räcka för idag 🙂

Nu blir det att hitta säng, skötbord (osäker om det behövs) och så är jag typ redo…förutom att jag själv behöver rusta med amnings bh och lite senare även blöjor och grejer…pjuuuuhhh snart snart!

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *