Sätt upp tavla eller spegel utan hål i väggen!? Lösningen är här :)

Hörni! Tummen mitt i handen som mig, eller bara dålig på att borra hål i snygga tapeter? Jag har hittat lösningen på problemet och är så excited över detta! (Obs: inget samarbete!)

Hittade en sjukt bra grej på youtube o kollade vart det fanns, Clas Ohlsson hade dessa magiska krokar för uppsättning av tavlor/speglar/klockor etc…UTAN ATT GÖRA HÅL I VÄGGEN!!! Det är små och det tar ca 1 minut totalt. Det är små stripes med nån sorts magisk tejp som sätter sig som berg på väggen, när den är fast så klistrar man på kroken, thats it!

Jag testade först och det funkade, sen ville jag ta bort den för att se att den inte rev sönder tapeten. Man drar i lilla flärpen längst ned med väggen sakta i ca 10-15 sekunder tills den smalnar av och släpper väggen. Inte ett märke! Inget fastnade och det var bara att sätta upp igen. Sjukt grymt o enkelt jag är såååå imponerad 🙂

Nu efter 11år satte jag äntligen upp en tavla i vardagsrummet haha!

Så har ni detta tips, lycka till!

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *