Put on your happy face!

Nu ska vi prata om det här med mens!

I februari slutade jag äta mina p-piller som jag gjort sen jag var 14 år. Helt galet vad man tryckt i kroppen hormoner, men till skillnad från många jag känner så mådde jag inte dåligt av det. Jag vet några som blivit helt nere, deppiga och mått riktigt dåligt av just p-piller.

Hur som… när min läkare sa åt mig att sluta med dem så varnade hon mig för att jag skulle börja må lite konstigt de första månaderna och OJ de gjorde jag. Under ca 4 mån hade jag en berg och dalbana i känslor, jag grät för ingenting, skratta andra sekunden för att tredje sekunden grina igen. Under tiden fick jag ett av mina värsta besked någonsin (detta har jag inte bloggat om)

Nu har det tack och lov stabiliserats och jag känner ingenting igen, känner absolut INGEN skillnad sen innan jag proppa i mig massa hormoner…. förutom att jag typ 1-2 dagar innan jag ska ha mens blir lite känslig. Detta var i går, så hela min dag gick jag och tänkte på allt ”dåligt” i mitt liv, jag kände mig fulast i hela världen och jag grät till ett fånigt program på tv… asså orka med mig själv!! Men jag är så medveten om dessa tillfällen och vet vad de är som skapar det och att de går över.

I dag är det bättre! Varit och handlat och ska snart laga massa mat som blir matlådor denna vecka. Träffade Mr H en snabbis! Han har varit sjuk en vecka så jag har inte velat träffa honom då jag är livrädd för att bli sjuk. Får se om vi chansar och tar en myskväll tillsammans, skulle behöva de tror jag.

Nu ska jag lyxa mig med ett glas rött till min goda lunch, en dragongryta. Dricka ett glas rött mitt på dagen en söndag… de är lyx!

Trevlig söndag!

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *