Kan man längta så mycket <3

Nu är det nära!

Snart helg och denna helg är mer än välkommen 🙂 Har varit en körig vecka med event, extra jobb på byrån pga sjukdomar och sen någon extra klass här och där så jag helt ärligt talat säga att jag är sååååå trött!

Kvällen är lite oklar än så länge, ska sticka och köra klass strax sen blir det nog hem direkt och sova. Skulle träffat Petra för middag på Art men det kom lite grejer i sista sekund vilket såklart inte gör mig något. Art finns kvar så där kan man äta en annan dag 🙂

Mitt nya linne som jag älskar och som är sååå jag, speciellt dag!

Precis druckit en kopp kaffe, snart ska jag köra Pole och kvällen lutar mot soffan och Netflix!

Önskar er en fin helg med massa kärlek!

//Marie

Ett svar på ”Kan man längta så mycket <3”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *