Piff innan semestern :)

New Clinic

I onsdags var jag på mitt favorit ställe när det gäller injektioner och hudvård, New Clinic!

Jag började gå till Helen för lite dryg ett år sedan för att göra Botox. Fillers är inte min grej så de gör jag inte men jag gillar botox… ett på grund av att de minskat min spänningshuvudvärk lite samt att vem vill inte ha mindre rynkor?

Jag har varit otroligt rädd för detta sen jag började med botox. Kan bero på att jag varit på fel ställen. Jag har fått för mycket så jag sett ut som jag är stelopererad, jag har fått blåmärken osv… men sen jag började gå till Helen så är jag såååååå cool 🙂

Inga blåmärken och resultatet blir alltid bra. Hon tar alltid hellre lite så får man komma tillbaka tre veckor senare och fylla på, och de ingår alltid!

Denna gång blev det pannan, bekymmersrynkan, kråksparkarna (de som går neråt mot kinderna, inte de som går rakt ut mot örat för dem tycker jag är fina) sen gjorde jag även apelsinhakan.

Glömde såklart ta bilder så slänger in lite bilder från sist jag var där 🙂

Just de…. just nu har dom ett grymt sommarerbjudande. Tre områden till priset av ett, bra va?

Jag har inte bara piffat ansiktet, mer om de i ett annat inlägg 😉

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *