Ska bli skönt att lämna stan ett par dagar :)

Direkt efter jobbet!

I dag 15:22 tar jag tåget till Gävle där Emma hämtar mig och sen spenderar jag helgen hos henne och Berndt. Ska bli skönt att komma dit, det är så himla underbart där. Känns som alla veckorna bara springer iväg och har så sjukt mycket i veckodagarna, varje kväll är typ bokat.

Vi ska äta gott (det vet jag for sure då vi alltid gör det och Emma är grym på att laga mat) och dricka mums (Berndt är tokig i att köpa bra viner) så det kommer absolut inte gå någon nöd på mig, tvärtom… de skämmer verkligen bort mig! Jag är så tacksam <3

Jag har dock liiiite jobb jag måste få gjort, bland annat en ny uppvärmning till kursstarten nästa vecka, sen har vi event med EM Event på måndag så jag och Emma måste fixa en del, men det är bara kul 🙂

IMG_9971
IMG_9325
IMG_9970

Ska bli sååå nice väder så jag önskar er en fin fredag och trevlig helg!

 

//Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *