Sämst service!

Har du känt dig ovälkommen på restaurangen du bokat bord på? Det har jag! I fredags gick vi till Berns och vi var där 12.58 och hade bord 13.00. Jag fick säga HEJ till surpuppan som tog emot oss, hon sneglade otrevligt och sa att bordet inte är klart ännu, ”den är bara två minuter i…”

jasså hej på dig med tänkte jag!

Klockan 13.04 kommer hon och utrycker sig så dåligt! Hon schasar bort ett par män som väntat på sin tur och säger ”det var typ några 2-3 här som väntade?” Säger man så? Vi va dem enda 2 på plats så hon kan ju inte glömt! Aja..vi fick vårt bord men inget leende, hon gav oss matmenyn o gick… 10 minuter senare fick vi dryckeslistan av den gulliga servitrisen. Jag är glad att hon serverade oss 🙂

Vi åt, maten va ok inget mer än ok. Grejen är att om man fått ett dåligt första intryck och sen är maten okej så blir det ingen bra minnen. Dem behöver nån i dörren som älskar sitt jobb och mötet med kunderna. En person som ler från hjärtat, inte hon som vi fick anpassa oss efter. Super trist…

Efter maten fick vi vänta på att någon såg oss…5 min gick sen ropade jag tvärs över restaurangen efter notan. Förlåt att vi vill betala lixåm. Vi fick fel nota. Sen rätt nota med avdrag på kaffet, det va bra för kaffet gick inte att dricka!

Nä hörni. Berns blir det inte igen. Däremot kan jag rekommendera en mexikan vid Odenplan!

Matbilder från Yuc som vi avslutade kvällen på. Gillar man mex så ät där 🙂 bra service, snabb med maten, grymma smaker och testa gärna deras friterade ostron, räk tacos och tror jag avocado tacosen åxå!

Kram Yaz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *