Planerar och köper resor :)

Första halvåret!

Ingår kväll satt jag och planerade första halvårets resor, härligt att ha något att se fram emot.

Jag ska ju såklart runt och döma lite, Finland om en månad och Norge första helgen i maj, inte så exotiskt dock, Hahaha! Grekland blir det sista helgen i maj och de blir nog en annan resa oxå… vi får se 😉

Sommaren ska spenderas i Sverige och där ska jag göra en roadtrip som jag ALDRIG trodde jag skulle göra. Vi (jag, Emma och Berndt) fick en galen tanke att hyra en husbil och gå all in, Falkenberg, Ullared och Böda! Hahahaha, på vägen blir det ett lyx stopp, i Malmö för att äta på Tareq Taylors restaurang och vi kommer avsluta hela resan på Gotland. Där ska vi på en bröllopsreunion men vi kommer åka dit med husbilen.

Ser fram emot detta första halvår iaf 🙂

//Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *