Am off…

En veckas semester…

Nu har jag en veckas semester, eller rättade sagt.. den börjar på måndag för i helgen ska jag jobbar CAMP 🙂 7 timmar ska jag undervisa och göra det jag brinner för så det är nästan som semester *fniss*

Jag bokade en resa till London när jag fick veta att jag fick jobbet jag sökt, så på onsdag kväll drar jag till London och hälsar på fina Elin 🙂 Hon köpte ju en lägenhet i London i april så ska bli kul att se hur hon har det. Torsdag och fredag jobbar hon på dagen så jag ska strossa runt lite, shoppa (men ska försöka hålla mig), ta vinluncher vid Hyde Park och eventuellt träffa en domar kollega, Julanne som bor i Notting hill, kanske ta en Pole klass med henne… de vore ju såååå kul!Har lite av dagarna planerade, som sagt strosa torsdag och fredag dag… kanske en lugn kväll hemma hos Elin med köpemat och vin hemma på kvällen. På fredag kväll har jag bett Elin boka bord på en helt magisk restaurang, den ligger precis vid Piccadilly Circus, en italiensk restaurang som heter Cicchetti. Elin tog mig och Emma dit förra året när jag var där, grym personal och all mat var bland de bästa jag ätit. Sen blir det nog lite drinks ute 😉


Lördag dag tänkte jag att jag skulle ge Elin kommanot, kanske visa mig hennes favorit plats i London… kvällen ska vi på en fest, Huuuuur kul? Jag känner ingen men hur kul kan inte de bli?

Söndag sova ut och kanske en brunch innan jag ska åka hem på eftermiddagen/kvällen!

Längtar sååååå mycket! Sen när jag kommer hem jobbar jag bara 2,5 vecka innan jag ska ha långhelg och sen BYTER JAG JOBB!!! Så galet mycket kul som händer just nu!

Love, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *