Vad firar jag?

Nu kan jag avslöja 🙂

För er som följer mig på instagram har redan förstått varför jag i flera dagar firat, JAG HAR FÅTT ETT NYTT JOBB!

Det känns såklart jätte kul och även om det var klart förra veckan så ville jag inte säga något fören jag sagt upp mig på mitt nuvarande och låtit alla som är inblandade veta de först. Så i går morse blev det offentligt!

Jag kommer börja i slutet på augusti, exakta datumet är inte helt klart än. Och jag kommer jobba deltid, precis som jag vill 🙂 Allt gick väldigt fort, det var en kollega på mitt nuvarande jobb som gav mig en mailadress och sa att de behöver anställa och att jag skulle passa perfekt. Sen var det mailkonversation och intervju och kontraktsskrivning på bara ett par dagar. De gick så fort att jag själv inte riktigt hängde med. Jag kommer ha mitt kontor mitt i city, på Sveavägen endast 4 min från studion så känns woop, woop.


Mycket firande har de blivit 🙂

Kram Marie 

 

2 svar på ”Vad firar jag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *