Förra veckan…

…. var jag på Fjäderholmarna!

Har helt glömt berätta att jag förra veckan var på Fjäderholmarna. Tidig kväll mötte jag upp Mr för att ta båten ut. Tog inga kort och detta var mest för att jag befann mig på dejt. Att ha telefonen uppe kändes respektlöst… även om jag hann checka in på FB när han var på toa *fniss*

Jag gillar Fjäderholmarna och vi satt vid rökeriet där jag tog räkor och ett glas vitt vin. 

Vågat av mig att åka ut dit på dejt, man är ju fast… men tyckte han var gullig som ändå ansträngt sig med en plan för dejten. 

Bilder lånade från internet,


Jag rekommenderar verkligen Fjäderholmarna, det är super mysigt och en mysig endags trip. Missa inte glasskiosken om ni är där, mumma!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *