I morgon går startskottet!

Peppad till hundra 🙂

I går när jag gick och la mig kollade jag väderprognosen för i dag och gissa om jag blev glatt överraskad när det var strålande sol i stället för regn som den sa i går 🙂

Regnet ska komma senare men tills dess njuter jag på balkongen med morgonkaffe!


Senaste tiden har jag lata på mig lite, har kanske behövt de, sen mina klasser slutade för 2 eller var de 3 veckor sen?? Aja hur som så har jag inte tränat så mycket. Min handled har fått återhämta sig lite plus att jag under en vecka var sjuk…

Men i morgon är det dags, jag ska börja med mina PWs innan jobbet så jag jobbar i morgon och en vecka. Iom att jag inte börjar fören 9 så har jag gått om tid innan att gå 🙂 Efter jobbet ska jag ev till studion och träna lite. 

Måste komma i gång igen och nu är jag taggad! Ska småköra lite ni i juli innan jag i augusti går in i 5 veckors diet inför Las Vegas 🙂 så himla kul, ser faktiskt verkligen fram emot att komma i form igen!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *