Stockholm :)

En vacker stad!

I går kväll mötte jag upp Bea och Johannes på supper. Påväg dit så kom jag på mig själv med att bara titta ut över Stockholm och le 🙂 Det är en sån otroligt vacker stad när den som i går visar sig från sin bästa sida. 

Stockholm är helt tomt för tillfället, en och annan turist men annars rätt tomt. 

Bea och Johannes var lite sena så satte mig i solen med en aperol sprits (min nya favvo drink)


Lite senare kom Julanda och hennes kompis Emma, och ännu senare så hamnade vi med Kristoffer och Denise. 

Middagen var grym, massa plock och då både Bea och Johannes (ja Johannes sedan 2 veckor sen) är vegetarianer så blev det en hel del veg mat, vilket jag absolut inte klagar på. Dock kunde jag inte hålla mig från deras chili som är långkokt i bland annat choklad, den är magisk!

Blev en del dryck oxå, deras eldenflower som är MAGISK!


Sen såklart bubbel, vi skåla bland annat för mig 🙂


Super mysig kväll och vid strax efter tolv gav ”gamlingarna” upp, dvs jag, Bea och Johannes, Hahahaha!

Nu ligger jag på min balkong och solar, ÄLSKAR min balkong! Sol hela dagen!

I eftermiddag ska jag in till studion, har klass. Sen är kvällen planerad med att möta upp Jeanette…. hoppas, hoppas jag orkar! 

Ha en fin dag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *