Efterfesten!

Vi domare rockade golvet mest 🙂

Det var precis som allt bara släppte på söndagskvällen för oss domare, vi var egentligen huuuur trötta som helst men de ignorerade vi totalt. Vi stod på dansgolvet från att vi kom ditt till att de stängde. Har massor med roliga filmer men de håller jag för mig själv… hahahaha! Avslutade på Mc Donalds med massa onyttig mat.

Vilken helg, galet alltså! En av de mest intensiva jag haft men också en av de absolut roligaste 🙂 Jag är så tacksam att jag fått träffa alla dessa härliga människor och många av dem hade jag redan träffat innan så blev en liten reunion 🙂

Bildbomb från efterfesten:

Sen provade vi Pole på lite ”andra ledden” så att säga 🙂 Kathy och Julanne in action!
Ber om ursäkt att bilderna är suddiga, men kvällen var suddig… hahahah! Nä då men bara taget med mobilkameran. 

Nu är ”säsongen” slut tyvärr, hösten tillbringas med att plugga inför att göra re-cert så jag får dömma ytterligare ett år. 

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *