Valuta för pengarna :)

Kvalité och prisvärt!

Jag har ju skrivit ett par olika inlägg om min nya ansiktsserie Skincode och i morse när jag insåg att min tvätt börjar ta slut gick jag tillbaka till inlägget när jag precis skaffade produkterna, de inlägget hittar ni för övrigt >HÄR< och vad jag tyckte efter att ha använt dem ett tag hittar ni >HÄR<

Inlägget skrevs 13 januari, vilket betyder att jag haft de i 6 mån, och i morse hade jag så här mycket kvar:


Ja tvätten är nästan helt slut men ansiktsvatten är de ju nästan hälften kvar av. Masken använder jag bara 2 ggr i veckan så den finns massor av.

Så snacka om prisvärt och jag är så himla nöjd 🙂 Att de dessutom inte är djurtestat är ett av kraven jag har på mina produkter!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *