Fredag, Lördag, Söndag..

Spenderades i en sporthall!

Från 7:30- 23:00 var vi på arenan, vi jobbade med att döma och när vi inte satt vid domarbordet så jobbade vi bakom kulisserna. Sorterar deras score sheets, lägger dem i ordningen de ska tävla, vi tar hand om de som vill överklaga, vi re-judging vilket betyder att om man överklagar så får man en omdömning och då kollar vi på filmen då allas nummer filmas. Detta är det inte så många som gör tack och lov och det kostar givetvis pengar att överklaga.

Så jag kan säga att man är rätt så slut i kropp och knopp när man vid 02 tiden störtar i säng. Vi snittade ungefär 4 timmars sömn per natt så det är ett rätt oglamoröst liv att vara domare, men OJ vad kul vi haft. Det var ett helt fantastiskt gäng i går, vi var två paneler som bytes av mellan kategorierna och dömde vi inte så hängde vi med varann 24/7 iaf 🙂

Här kommer en bildbom och jag tror nog ni ser hur kul vi har 🙂Detta var min galna panel 🙂Lite medaljer:

På söndagskvällen var det efterfest för alla och jag LOVAR att vi domare var nog de som shaka loss mest, vi ägde dansgolvet… en av de absolut roligaste kvällarna jag någonsin har haft. Givetvis kommer ett inlägg om de senare.

Kram Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *