Mår som jag förtjänar!

Men kul var det 🙂

I lördags blev det en liten spontanutgång med Jeanette, vi pratade senast om att gå ut i torsdags och att vi skulle boka in något men detta blev ju topp!

Jeanette spontant barnfri och jag hade energi kvar efter mina 5 klasser 🙂

Vi möttes upp för att äta lite mat på Mr French men givetvis var de ju fullt så vi gick till stället bredvid. Så mysigt att hänga lite och bara snacka. 

Sedan gick vi tillbaka till Mr French där vi stanna till de stängde. Vi mötte min kollega Amanda och hennes syster och kusin som vi hängde med hela kvällen. Efteråt tog vi taxi till utekompaniet och sen är resten censurerat…. Hahahaha!

Kom hem strax innan 4, så jag mådde INTE bra i går. Jag blir så otroligt dålig så väljer ju sällan att gå ut, har man inte sett hur jag blir så kanske man inte förstår men asså…. jag var helt förstörd i går!
Måndag i dag och jag har återhämtat mig ganska bra. 

Så nu är det hårdkörning 🙂

Adios, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *