Uppföljning :)

Dags att se vad som hänt!

Den 27 april hade vi event med Reserol där vi bjöd in ett antal bloggare som fick göra en hudanalys och få sin metaboliska ålder i ansiktet. Efteråt fick de med sig två månader med reserols tillskott som är en film man sätter i månhålan samt deras nylanserade serum 🙂


I torsdags var det dags för uppföljning och temat var sötma 🙂 Det bjöds på cupcakes, bountybollar, chokladbollar och massa godis och Champange. Som vanligt vårt favoritchampagn från Pertois-leburn. 


Sedan fick de var och en lite kortfattat berätta vad de upplevt med att ha använt produkterna. En gemensam nämnare denna kväll var att alla kände sig så mycket fräschare i ansiktet, att de fått mera fukt. 


Sedan var de the moment of true, har det hänt något? Samma hudanalys gjordes och WOW vilket resultat! En hade gått ner hela TRE år i metabolisk ålder. Vissa hade inte gått ner något med även här fanns en gemensam nämnare för alla. Alla som använt reserol hade fått bättre elasticitet i ansiktet samt mer fukt! Fantastiskt tycker jag 🙂


Ett helt otroligt intressant event där det ön en gång visar hur viktigt det är att använda rätt produkter. 

Är ni nyfikna på dessa produkter kan ni kolla >HÄR<

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *