LRL

Hej torsdag! Vill göra en sak tydlig här. Den senaste tiden har jag varit alldeles för frånvarande från bloggen. Främsta anledningen är mitt liv som kräver mer än bara myspys och aw’s. Nu är det mer jobb än någonsin, reser mkt och det blir inte mindre. Älskar det!!! 

L- lever

R-Reser

L- Lär

Det kan se ut som en klyscha. Jag med tusen andra intressanta bloggar och livsöden. Förlåt, VI! Vi är ju 2 på bloggen men..

VI faktorn har dunstat av. Vet inte hur, när eller varför. Men nu bloggar jag om mig specifikt (Har fått frågan senast idag om OSS och svarade vagt….vi är två men…) 

Hursom. Livet är som man bäddar. Tänk efter, pluffa lagom och lev mer än hjärnan säger! Lätt sagt när man är i hamsterhjulet bokstavligen. Dotter, hamster, vårt liv, jobb, hunden, mat, sömn, träning, städ, tvätt, resor, middagar, aw’s, events, fester, övriga familjen, herre min haaaare! 

Ikväll har jag fått en nyhet som kan förändra allt jag planerat för. Livets hemligheter skrapas upp 🙂 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *