Intensivt..

En vecka i kaos 🙂

Maj gådd, tittar i kalendern och inser att jag kommer vara ganska frånvarande denna vecka som kommer. Det är otroligt mycket jobb och en intensiv vecka. 

Denna vecka som varit har också varit galen men inget i jämförelse med den kommande, förutom jobb så har jag haft 13 tim klass, varit med Emma på Ikea inför veckan som kommer och förberett allt för kommande vecka. 

I dag har jag 3 klasser och innan de ska jag hinna handla lite, en kjol och en kavaj. Jag ska också hämta it två paket som har kommit 🙂 Efter klass ska jag åka och handla ingredienser till ett av våra event i veckan. Vi har sötsaker som tema och jag ska baka, vilket jag planerat in i morgon eftermiddag/kväll 🙂 Just nu ångrar jag mig lite då jag denna vecka som kommer kör hela 14 tim klass, jobbar på konsultuppdraget 8-14 varje dag, har en studentmottagning, samt TVÅ event. På onsdag ett företagsevent med 120 gäster, på torsdag ett bloggevent. Jag klagar absolut INTE, jag älskar alla mina jobb det är bara lite otur att allt kommer samtidigt 🙂 

Nu håller jag mina tummar att veckan flyter på smidigt och att det INTE regnar på onsdag eftermiddag och kväll när vi ska befinna oss ute på en båt!

Min pepp till mig själv i dag:


Ha en fin lördag! 

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *