Vem är du i sätet bredvid?- reklamsamarbete!

Saknar bil 🙁

Jag har ju i stort sett alltid haft eller iaf haft tillgång till bil, det var något år där för typ 5-6 år sen direkt efter jag slutade på Berntson jag inte hade de. Sen nu har jag inte haft de i typ 1,5 år. Man vänjer sig såklart och på ett sätt är det jätte skönt och ibland så verkligen saknar jag bil.

Som förare är jag ganska bra faktiskt, jag är lugn men bestämd, hatar krypkörare och anser att de ofta är orsaken till trafikolyckor. Jag kan svära en och annan gång på att folk är idioter och peka finger har absolut hänt en och tre gånger *hahahaha* men hur är jag som backseat driver? Kan mest relatera till hur jag är när jag åker med Emma för hon är typ den enda jag åker med nu för tiden. Jag föredrar ju såklart alltid att köra, att själv ha kontrollen och de är få personer jag ”litar” på att åka med. Annars sitter jag ganska mycket på helspänn, dubbelkollar döda vinkeln etc…

Den första bilen som jag hade som ”min” var en Audi, jag ägde den inte, de gjorde mitt ex, ex, ex… whatever… men jag körde den. Jag älskade den och har sen dess haft ett lite extra gott öga till just Audi. Nu har deras nya sportmodell fokuserat på att ge maximalt rolig körförmåga så oavsett som du har en jobbig backseat driver med. Audi vill tillsammans med alla förare och passagerare skapa en mera lustfyllt körklimat och målet är att tysta alla backseat driver 😉

Kolla in deras senaste reklam:

Jag tycker den var super kul!

Snart, hoppas jag så ska jag ha bil igen…

Kram Marie

*Detta är ett samarbete med Audi

2 svar på ”Vem är du i sätet bredvid?- reklamsamarbete!”

  1. Vilken tur att du slipper sitta på helspänn när du åker med mig. Jag kanske är lite irriterad på folk men jag kör fasiken bra 🙂
    Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *