Skulle du våga?

Takvandring 🙂

I går bjöd Emma med mig på en upplevelse utöver de vanliga, takvandring på Riddarholmen 🙂 Vi möttes upp vid den stora statyn där vi var ca 8 personer som tillsammans skulle promenera på taket. Vi fick säkerhetsinformation och lite historia innan det var dags. Alla våra värdesaker låstes in och kameran fick man ha i en plastficka hängandes runt halsen (därav lite blurriga bilder).

Med hjälm och sele på var jag och Emma de första att gå ut, inga konstigheter till en början men när man sen kom till de lite läskigare partierna så skaka benen lite. Emma kämpade på ordentligt och hon är otroligt höjdrädd, hon skakade men gav sig inte. Under hela vandringen stannade vi på olika plattformer och fick en kort historia om Stockholm stad som var otroligt intressant 🙂

Totalt tog hela upplevelsen ca 1 timme och 20 min, med säkerhet osv… en rolig aktivitet som jag absolut rekommenderar alla att göra, utsikten är magisk och den högsta punkten man når är 43 meter över vattenytan!

Om ni vill se filmsnuttar så kan ni kika in på min instastory där jag lagt upp en hel del, marierevedal heter jag på Insta 🙂

Efteråt prommenrade vi till Kungsan och åt lite lunch på Smaka på sthlm som är just nu 🙂

Denna coola upplevelsen kan ni köpa på Upplevelsepresenter.se

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *