Tillökning i familjen :)

Köpt en ny cyckel!

Usch vad jag sovit dåligt i natt, har miljoner tankar som jag försökte filtrera och tänka bort men var ganska svårt 🙁 

Hur som… i går hämta jag min cyckel 🙂 Jajemen, jag har blivit med cyckel!! Köpte den av en kompis Moa från studion, som förresten oxå bloggar, ni hittar henne >HÄR< Så efter att ha kört 2,5 tim klass var de till att cyckla hem, från Hötorget till kajen. Det var en bra bit men gick helt okej 🙂 De är otroligt bra cyckelvägar i stan och jag tog de jätte lugnt då jag inte hunnit köpa någon hjälm än. 

Premiärturen i går hem från studion!


Visst är hon fin 🙂


Måste döpa henne, vad tycker ni är ett passande namn?

Ska även köpa ett till lås, jag måste kunna låsa fast henne i något sen, livrädd att hon ska bli kidnappad!

Tisdag i dag och jag har fullt hus, jobba, vidare till studion för en privat, sen fixa naglarna för att gå tillbaka till studion för klass igen. I kväll ska jag sitta med alla mina företagspapper, fakturera osv…. trött bara jag tänker på de….

Hur som… ha en fin dag!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *