Rörig dag….

Ingenting föll riktigt på plats!

Gårdagen började lugnt hemma, stor kaffe med bananpannkaka på balkongen innan jag skulle iväg och köra klass 🙂

Packa alldesles för mycket kläder till fotograferingen så släpa 3 stora väskor (ja de var även mina gå-ut-kläder i) Efter 3,5 tim klass, svettig, trött och liiiite stressad skulle jag fotas. Men….. de visade sig att tiden var fel…. jag hade 1 tim ”håltimme” mellan vilket jag inte räknat med och jag skulle möta upp Marika och Elin som är hemma från London för middag…. suck…. 

Hur som, stannade kvar och tog fotograferingen och fick komma sent till middagen. Hade planerat massa saker i huvudet men när jag stod där så fick jag totalt blackout…. hoppas ändå på att några av bilderna blir bra!


Tjejena hade redan hunnit beställa och få in sin mat när jag kom men min mat kom ganska snabbt efter, jag beställde vildsvin 🙂 Till efterrätt delade vi på en ostbricka och såklart massa goda viner!Efteråt promenerade vi hem till Marika för ett glas vin på hennes balkong och sedan blev de kaos igen…. Hahaha

Elin som bor i London hade slut på sitt SL kort så efter att vi blivit nekade att åka med bussen från Lilla Essinge till Fridhemsplan där hon kunde fylla på så fick vi promenera…. vilket är en ganska lång bit! Tur att det var ljummen luft så ganska skönt att gå!

Söndag i dag och den bjuder på balkonghäng, lunch o solen med fin vän, lite städ och tvätt hemma… 

Ha de fantastiskt 🙂

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *