Nya hänget!

Oscars Veranda 🙂

I går öppnade Oscars Veranda upp i ny regi här på kajen. Ska erkänna att jag aldrig sett den förut men tydligen funnits i tre år tidigare. 

En fantastisk restaurang med en uteservering to die for. En flotte rätt ut i vattnet och jag är super glad att något så bra öppnat bokstavligen ett stenkast från mig 🙂 Nu vet ni vart ni hittar mig i sommar 😉

Mötte upp Bea, Jolanda och lilla Rocky och lite senare kom Johannes. Super nice kväll med massa bubbel och vi åt även middag där. Avslutade kvällen med ett bråk med en SD snubbe som gjorde att vi valde att gå… på riktigt?? Vad är det för fel på folk??

Bildbomb:Tack fina ni för en trevlig kväll, det gör vi om snart igen, UTAN snubben som ville bråka!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *