Vem snor?

Min tid?

Hahaha, känns som tiden rinner iväg och jag har inte hunnit blogga på flera dagar, suck! Hur som….. min helg var super lugn då jag fortfarande var lite dålig så efter min privat i fredags åkte jag hem, satte mig på balkongen och njöt av värmen 🙂 Unnade mig ett halvt glas vin!

Lördag och jag körde två klasser, det var otroligt tungt då min kropp vilat i en vecka men jag tog mig igenom.

Söndagen började med brakfrukost på Hotell Anglais, har ni inte ätit den så TESTA! Den är magisk med precis allt man kan tänka. Efter frukost var det dags för årsmöte med Svenska Poleförbundet som vi hade i studion, gick ganska fort och jag stack hem lite snabbt direkt efter då jag skulle iväg igen. Blev upplockad av Sofie sen åkte vi till Johanna i sjöstan som bjöd på både sol på balkongen, rose i glasen och mat på faten.


Det var en helt fantastisk söndagseftermiddag och tror inte någon av oss vill åka hem på kvällen.

Tack tjejer för en grym dag , tack Johanna för god mat.

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *