Tripp, trapp, trull!

Förbereder mig inför sommarens trippar 🙂

För någon vecka sedan tog jag tjuren vid hornen och investerade i nya resväskor, i dag kom de! Jag köpte 3 väskor, en kabin, en weekend och en stor 🙂 

Jag är super nöjd! De är lättviktare så super enkelt när man vill få plats med mycket eller shoppa då väskan i sig inte väger något alls nästan 😉 hehe! 

Dessutom får alla plats i varann så de tar ingen plats i källaren. 


Jag behövde verkligen nya väskor, mina är katastrof! Och dessutom har jag nu tre resor på rad, en i juni till Holland, en i Juli till London och sen såklart Las Vegas i september. Nu har vi äntligen hittat ett bra flyg så på söndag ska vi boka 🙂 

Fredag kväll, sommaren har kommit till Stockholm, ÄNTLIGEN! Var bjuden på två AWn och en middag med får stanna hemma, mest för deras skull OM jag smittar:( Jag mår fortfarande inte bra och jag måste, måste bli frisk! Men unnar mig ett halvt glas Chablis på balkongen!


Så underbart att bara ligga här och tänka… ja jo…. skulle ju hellre sitta på en uteservering och dricka ett glas rose och dansa på bordet…. men vad är väl en bal?! Hehe…. 

önskar er en fin fredagskväll!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *