Mot rätt håll..

Det går åt rätt håll 🙂

Har varit lite halv dålig sen i söndags, mått ok men min hals har varit kaos. Nästan jobbigare att vara pigg i huvudet men ändå inte få aktivera sig än helt däckad… Hur som… fixade vick på mina måndags och tisdagsklasser och i måndags gick jag hem från jobbet. Tack ni som hoppade in och hjälpte till <3

I dag är det lite bättre men fortfarande inte 100%. Ska egentligen på ett event i kväll, får se om jag orkar efter jag jobbat hela dagen, de ligger alldeles intill mig på kajen så en snabbis blir det kanske men jag behöver verkligen kurera mig. Det är så sårbart när man jobbar med kroppen och det är ens inkomstkälla, när man blir sjukt blir det tufft både att hitta en vikarie och som egen har man ju inte direkt någon sjukersättning, hahahaha!

Btw…. eventet är på Oscars Veranda som ligger på Liljeholmskajen typ, lite mera bort mot industriområdet. De har byggt en helt enormt stor uteservering vid vattnet och i dag så spelar Mathias Lundström & Mikael Grahn! Blir nog en fantastisk kväll och du kan kolla in eventet >HÄR< det är öppet föra alla så vill ni komma och hänga, KOM!! Adressen är Årstaängsvägen 11.

 

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *