En fiskmås i mitt sovrum!!!

Sjukaste upplevelsen på länge! Efter min kväll med Mia kommer jag hem och ska in i sovrummet. Men när jag öppnar dörren till sovrummet så ser jag en FISKMÅS på fönsterbrädan INNE i sovrummet! Jepp jag blir lamslagen, om jag gör den rädd skulle den ju flaxa sönder rummet, det är ju jätte stora djur! Den hade sett Nayomis frukostmacka som jag glömt på fönsterbrädan efter hon fått frukost i sängen, sen har den försökt käka den, tappat den på golvet och kommit in för att äta upp den. Jag vet inte hur länge den suttit där men tur att den inte hoppat ner och kaosat rummet! 

Det slutar bra, den flög ut med nån mirakel rörelse och lämnade bara en fjäder efter sig 🙂 Hahaha detta va så sjukt alltså, det gick snabbt tyvärr hade jag inte mobilen, bjuder på andra roliga bilder från kvällen. Mackan kastade jag ut så den fick äta upp den tror jag. 

Inte ofta jag haft fiskmås i mitt sovrum 🙂 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *