Lördag när det är som bäst!

Dinner and drinks 🙂

Ingen missade ju att det var helt fantastiskt väder i går. Jag hade en svensexa och en möhippa på dagen och jag var verkligen så glad för deras skull att de hade sån tur med vädret. Sen var svensexan en barndomsvän till mig, så kul att träffa honom!

Efteråt åkte jag hem för en snabbdusch innan jag mötte upp Marika på Strandvägen 1 för lite vin, skratt och skvaller i solen 🙂


Vi hade bokat bord på Boquerian 19:30 så när det började bli kallt promenerade vi upp dit. Jag älskar deras mat och var super hungrig efter att ha kört klass. 


Jag och Marika gick loss på tapasmenyn och beställde in 8 rätter, hahahaah! Vit sparris, pata negra skinka, gambas, moule, pommes med aioli, pulled pork croquetter, tonfisk och hamburgare.Min favorit blev pulled pork croqetter, de var heeeelt Amazing! Lite besviken på sparrisen, den var lite tråkig 🙁 

Servicen var upp och ner, vår servitris var fantastisk… Vi hade bokat bord 19:30-22 och kom en kvart tidigare, då säger hovmästaren att vi har bordet till 21:45, detta var otroligt onödigt sagt och knäppt gjort. För att vi kom en kvart tidigare vilket vi sa att vi kunde sätta oss i baren så länge så måste vi lämna bordet tidigare… de är ju knappast någon som bokat den kvarten, eller?? Aja….

Maten överväger allt, kommer definitivt besöka dem snart igen, fick inte i mig allt jag hade velat prova 🙂

Lördag i dag, jag mår sådär faktiskt, trött, huvudvärk och de känns som jag håller på att bli sjuk. Nej, jag är inte bakis… hemma tidigt i går! Har massor jag måste göra, handla, dammsuga och sen ska jag göra min CPD, måste boka flyg till Holland och sen ska jag kolla på resor då jag och Marika bestämde oss för att åka tillsammans. Skulle gått till studion på personalmys men får nog hoppa de 🙁

Önskar en er en mysig söndag!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *