För mig, nya produkter :)

                                        Detta är ett samarbete

Image Skincare!

Med mig hem från min fantastiska ansiktsbehandling fick jag tre produkter, dessa tre uttagna efter min hy och mina behov. 

Caroline var noga med att berätta varför jag ska ha dem samt hur jag ska använda dem. Det tycker jag är jätte viktigt 🙂 Som bloggare kan man få mängder av produkter men ofta vet iaf inte jag HUR jag ska använda dem, och då ligger de i skåpet oanvända!

De tre produkterna jag fick är:

Image Skincare ageless total resurfacing masgue – detta är en kombinerad AHA syra och skrubb i maskform. Denna läggs på i ca 5 min och sen tar man fingertopparna och masserar de sista innan man noggrant sköljer av. Den återuppbygger och förnyar hyn, bidrar till en ljusare och jämnare hudton. 

Image Skincare Iluma intense lightning serum- en mjuk, oljefri serum som är bra mot bland annat pigmentsförändringar, rosacea, känslig hy och irriterad hy. Man kan också ha den efter peeling. Den innehåller en blandning av botaniska blekande ämnen, c-vitamin som är bra mot åldrande samt druvkärneextrakt som skonsamt minskar inflammation och bidrar till en fräsch och jämn hudton. Denna används som vilket serum som helst, efter rengöring, innan dag el nattkräm. Den är blekande.

Image Skincare ormedic balancing bio-peptide créme– denna nattkräm passar alla, ungdomlig, mogen samt känslig hud. Krämen är återfuktande och har en föryngrande effekt. Den innehåller organiskt japanskt grönt te, aloe Vera, kamomill och druvkärnor. 

Jag började direkt använda nattkrämen då min passande nog precis tagit slut. Den är gul i färgen, luktar MAGISKT! Den är enkel att släta ut och man känner att den går in direkt i hyn, lämnar inget flottig hinna.

Masken ska jag använda 1-2 ggr i veckan, och de var även denna mask som Caroline använde under behandlingen. Serumet ska jag också börja använda så fort min nuvarande är slut. Jag vill inte öppna massor med produkter för så länge de är oöppnade så håller de ganska länge men när de blandas med syre så minska hållbarheten.

Tack Image Skincare för att jag får testa era produkter som för mig var helt nya, so far är jag väldigt nöjd och jag tror jag ska införskaffa mig deras ansiktstvätt och dagkräm också 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *