90 minuter i himmelen! 

Detta är ett samarbete.

Spektrakliniken!

I går var det äntligen dags för min efterlängtade ansiktsbehandling på Spektrakliniken. Direkt efter jobbet åkte till Döbelnsgatan 21 som mot min glädje låg precis parallellgata med mitt andra jobb på studion, yeeahhh!

Steg in i en era av harmoni… och ni som läser min blogg vet ju hur fullt upp jag haft så dessa 90 min kommer bli en magisk tid.

Emma som driver salongen mötte upp mig i dörren och sedan fick jag träffa Carolina som skulle behandla mig. Super mysiga tjejer som tog väl hand om mig 🙂

Salongen var ljust och vackert inredd med detaljer som gör de lilla extra. Tror jag räknade rätt när jag fick det till 4 behandlingsrum och dom har i stort sett allt när det kommer till huden. De har inga kirurgiska behandlingar.

Deras huvudbehandlingar är Hårborttagning, Ansiktsbehandling, Celluliter, Pigmentfläckar, Hudföryngring och kemisk peeling!


Innan behandlingen fick jag fylla i en hälsodeklaration.


Sen gick vi igenom min hud och de lyssnade noga på mina ”problem”. Angående mina stressutslag lugnad de mig med att jag inte skulle oroa mig över, de hade lagt sig bra på denna korta tid 🙂

De fråga om de var något speciellt jag ville ha och jag hade egentligen inga preferenser mer än att jag känner att huden är lite ”slapp” 

Rummet var mysigt, sängen uberskön och i högtalaren spelades lugn musik.


Produkterna som skulle användas är från Image skincare, ett märke jag är väldigt nyfiken på. Ekologiska produkter i all ära men jag vill ha lite aktivitet så jag känner att de blir resultat.

Kan varmt rekommendera denna salong och jag kommer definitivt gå tillbaka, de gjorde en NBE i min ansiktsbehandling, men de tänkte jag berätta om i ett annat inlägg…. Stay turned 😉

Kärlek, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *