Mina favoritappan!

Vilka använder du?

Tänkte tipsa om mina favoritappar som jag absolut inte kan leva utan (kanske var liiite att ta i, men ni fattar) Då tar jag inte upp FB, Insta, banken, BankID och alla de som man typ mååååste ha 😉 Jag gör ALLT telefon!

Första appen är:

1. Followers– jag är så galet nyfiken att veta vilka som avföljer mig på insta och den här appen talar om de mesta. Vilka som avföljt, vilka som blockat, tagit bort kommentarer osv… 

2. Moves– den räknar alla steg jag går, förutsatt att jag har telefon på mig. I den kan man oxå följa exakt vart man varit om man skulle glömma bort. Även hur många timmar etc man befunnit sig på olika ställen.

3. Almanackan– denna är min VIKTIGARE! Det som inte är uppskrivet där= existerar inte!

4. Anteckningar– oxå en av de viktigaste, där är alla mina 2-do, vad jag ska handla etc. Med åldern kommer tydligen glömska, Hahahaha!


Sen har jag två som jag är beroende av som egenföretagare. Vi jobbar i Google drive då vi kan sitta samtidigt och uppdatera och ibland behöver man när man är i farten kolla upp något, då behövs dessa appar.


Går ju inte att utesluta denna heller, jag bloggar ofta från mobilen och då använder jag denna app. Redigerar gör jag i olika program antingen på datorn eller i telefon. 


Love,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *