Nu kom de :)

Svaret om VM!

Många veckor har jag väntat på att få besked om att åka till Holland och dömma världsmästerskapet i Pole Sport, Para Pole, Ultra Pole och Artistic Pole i juni.

I går var jag i Norge och dömde det norska mästerskapet (mer om de i ett annat inlägg) och i första pausen när jag kommer upp till dommar rummet så säger Elisabet, svaret om VM har kommit och sen berättar hon att hon blivit antagen 🙂

Det var nervösa steg till telefonen som låg på laddning och jag öppna mailen och möts av detta:


Jag är så himla stolt, att jag är en av de 15 domarna som de tycker kvalificerar för att dömma de största vi har i Pole-världen 🙂

Så nu ska jag boka flyg till Holland, funderar på att ta 1-2 dar i Amsterdam innan jag åker ut till arenan som ligger ca 1 tim utanför. Hört att de ska ha en grym outlet precis i närheten av där tävlingen är.

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *