EM Event och Reserol :)

Event med Reserol!

För lite drygt en veckas en, närmare bestämt den 27 april hade vi på EM Event ett uppdrag av Reserol, ett event som höll plats i Stockholm Medicus lokaler inne i Mood Gallerian. Vi har ju kört event med Reserol förut så alltid kul att gå tillbaka uppdrag tycker vi 🙂

Denna gång fick det en kort genomgång om vad Reserol är, dess funktion osv. Sedan var det dags för att få en hudanalys med Derma Scanner, den talar om hur man ser ut i hyn under allt såsom hudskador från sol, pigmentsförändringar som kan komma fram senare samt rynkor. Det ar väldigt kul att se allas min när de förutom all den information fick sin RIKTIGA ålder i hyn 😉
Nu ska alla få testa Reserol i 2 månader och den 15 juni har vi ett uppföljningsevent där de igen får göra en analys, se vad som hänt? Har de blivit mera återfuktade? har de fina linjerna kanske försvunnit? Jag tycker detta är huuuur spännande som helst.

Under kvällen serverades minisliders med halloumi, kyckling eller kött, sen givetvis vår favorit champagne Pertois- Lebrun 🙂


Alla fick med sig en varsin goodiebag med sig hem med 2 mån reserol samt deras nyhet, serumet som jag tidigare skrivit om 🙂

Tack alla som kom och ses igen den 15 juni!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *